Slikkepinde til børn

Er du klar over en succes det er, når du lige slutter en vellykket børnefødselsdag af med at sende ungerne afsted med en stor hjemmelavet slikkepind i hånden?

Det er i hvert fald min erfaring efter jeg i sidste weekend sendte min yngstes klassekammerater afsted med sådan en lækker sag på næsten 50 gram! I know, det er helt vildt, og nærmest som i et tivoli, hvor man vinder den store præmie på travhestene eller i et skydetelt. I hvert fald hvis man spørger mig.

Men hvordan får man så sine små fingre i sådan nogle populære slikkepinde. Jo, jeg havde to valgmuligheder. Enten lave dem selv eller kontakte Sømods. Jeg valgte sidste mulighed, hvilket var en god beslutning. For jeg kunne helt selv få sammensat lige efter mine ønsker, og på den måde kunne jeg få lavet en lille hvid og lyserød til tøserne, mens drengene kunne tage derfra med en blå og sort slikkepind. Det er jo sådan nogle meget generelle drenge og pige farver, og da jeg gerne ville have dem til at føle, at de var købt specielt til dem, var det et oplagt valg. Derudover var det fantastisk at se forældrenes reaktion, da de også tydeligt kunne se, at der var lagt grundig forberedelse i hele arrangementet.

Jeg er sikker på, at sådan en hjemmeslavet slikkepind har været et godt (kortvarigt) minde, der har været med i hånden hele dagen, indtil der ikke har været mere bolche tilbage på pinden. Det håber jeg i hvert fald, for det var selvfølgelig det, der var tanken.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply