Hvad skal en god dyrehandel kunne?

Det spørgsmål kan man passende stille sig selv, inden man tager ud for at finde udstyr i en dyrehandel København. For mig handler det om, at det udstyr jeg finder til min hund, er noget, der stimulerer og udfordrer. Jeg giver ikke meget for, at man bare tygger i et plastikdyr hele dagen, men kan man derimod finde bolde eller spændende træningsudstyr, der udfordrer min hund, så er jeg på.

Derudover vil jeg – og alle andre vel – gerne have ordentlig vejledning i brug og nye metoder, hvormed man kan stimulere hunden og få den med i legen og dybt ned i aktiviteten. Der er nemlig alt for mange danskere, der forsømmer at give deres kæledyr mulighed for den aktivitet, som de fortjener og har et fysiologisk behov for. Personligt synes jeg, at det er decideret uansvarligt, at man kan have et dyr, men ikke være bevidst om deres behov for motion og velvære samt den indflydelse netop disse ting har. For netop motion og aktivitet har – sammen med en sund kost – utrolig indvirkning på hunden. Det påvirker både fysiske ting som pels, tænder og energiniveau, men det påvirker altså også ting, som man ellers ikke lige ser så tydeligt, og det er hundens generelle psykiske velvære, der ikke kan adskilles fra det fysiske.

Så hvis du har en hund, så skylder du den at tage hånd om disse ting, så den har det så godt som overhovedet muligt. Alle de ting skal og bør de selvfølgelig rådgive om i en dyrehandel, hvis du kommer ind og spørger til legetøj til aktiviteter og kost. Og det er jo det, de er der for, så udnyt nu for pokker deres ekspertise, hvis du ikke selv allerede ved, hvad din hund, kat, hest, eller hvad pokker du har gående, har behov for fra naturens side.  

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply