Hvor køber man pigetøj når man er flyttet?

Inden vi flyttede fra Vejle var indkøb af tøj til børnene let. Min veninde ejer en fin lille butik i gågaden, hvor ungerne let kunne finde noget tøj. De havde virkelig et stort udvalg, og priserne var fair i forhold til så mange andre butikker. At det var min veninde, der ejede butikken, betød selvfølgelig også, at vi lige kunne få en hyggesnak, når børnene skulle have fornyet garderoben. En flytning til København gjorde dog, at vi ikke lige kunne tage bilen og køre til Vejle for at få købt nyt tøj. Uden at kende de gode butikker i storbyen valgte jeg derfor at søge efter tøj til min datter på nettet, da behovet opstod. Jeg fandt en fantastisk webshop med et stort udvalg af pigetøj. Da min datter kom hjem fra skole havde jeg lavet varm kakao, og vi satte os sammen med bærbaren foran os, og gik rigtig shop-amok.  Jeg mener, at de havde over 200 ting under kategorien pigetøj – og ja, vi nåede dem alle igennem! Jeg måtte sande, at vi faktisk havde udvalgt en smule for meget, men jeg havde selv været med til det og kunne ikke nænne at sige, at vi måtte tage noget ud af indkøbskurven, så det hele blev købt ind. Leveringen gik rigtig hurtigt, og da det kom legede vi Top Model, hvor min datter gik igennem stuen i sit nye smarte tøj. Hun elskede det, og det var fantastisk at kunne konkludere, at vi vist nok har kunnet erstatte vores gamle yndlingsbutik i Vejle med en webshop.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply