Grøn juice

3 dages grøn juice kur

Hvorfor skal man egentlig snyde sig selv for mad i hele tre dage? Er det godt for kroppen? Er man ikke mega sulten? Taber man sig? Det og mange andre spørgsmål har jeg forsøgt at svare på.

 

Her det overhovedet godt og sundt for kroppen at udsættes for en juicekur?

Det kommer an på hvor hyppigt man gør det og hvordan man bruger sit juiceforløb. Jeg anser det på ingen måder som en kur, men mere et ”break” fra en travl hver dag med mange tunge, fede og forarbejdede fødevarer. Juice forløbet skal derfor ses som en form for ”restart”, heraf navnet, altså en direkte indsprøjtning af en masse gavnlige næringsstoffer.

 

Hvad sker der i kroppen når man juicer?

Din fordøjelse får en skøn pause fra den faste føde du ellers er vant til at spise, og kroppen får hermed ro og energi til at komme i balance.

 

De fleste oplever lidt udrensningssymptomer til at starte med bl.a. hovedpine og træthed. Men efterfølgende kvitterer sådan et lækkert forløb ofte med fornyet energi, en bedre fordøjelse og en øget motivation til at leve sundere.

 

Er man sulten under en juicekur?

Det er de færreste, det er mere savnet til at tygge på noget. I løbet af dagen indtager man 6 stk grøn juice og et booster shot.

 

Hvad kan man forvente at føle under udrensningen?

Mange oplever at den søde tand forsvinder. En bedre fordøjelse, hvilket også afspejles i form af mere energi – en følelse af lethed. De fleste taber sig også, men det er egentlig ikke det der er i fokus hos Slowjuice Copenhagen. Målet er at forkæle kroppen med en masse gavnlige næringsstoffer og at give kroppen en velfortjent pause.

 

Hvorfor og hvornår burde man gennemføre en juicekur?

Det er meget individuelt, men de fleste hopper på et juiceforløb for at komme tilbage på ”sporet” igen. Måske har ferien eller den travle hverdag netop fjernet fokus fra de sunde valg og det er lige det Slowjuice Copenhagen kittet kan være med til at fremme.

 

Hvad indeholder en 3 dages grøn juicekur fra Slowjuice Copenhagen

Juicekuren indeholder 2x Celery juice, 2x All Green juice og 2x Earthing juice, samt et shot af booster.

 

Du skal starte dagen med at drikke juicen Celery. Herefter drikker du en Slowjuice hver 2-3 time akt efter din normale dagsrytme. Det er vigtigt at du lytter til din krop – måske har du behov for at drikke to Slowjuice lige efter hinanden og så vente lidt længere før din næste Slowjuice, men det er vigtigt at fordele indtaget af dine Slowjuicer ud over hele dagen.

 

Sådan var det at være på en 3 dages grøn juicekur fra Slowjuice Copenhagen

Det er ingen tvivl om at min krop har haft godt af at blive udrenset. Det giver en rigtig god fornemmelse i kroppen og ikke mindst mentalt. Jeg er bestemt motiveret for en juicekur igen, da jeg efterfølgende har følt mig rigtig godt tilpas.

 Køb en juicekur på grøn juice fra Slowjuice Copenhagen

Jeg kan helt klart anbefale at købe en juicekur fra Slowjuice Copenhagen. De har mange gode anbefaler til forskellige kropstyper og de giver dig tips og råd med på vejen.

 

Jeg prøvede deres 3 dages juicekur på grøn juice, og den smagte rigtig godt. Jeg syntes at alle deres juice i denne kur var meget velsmagende, hvilket var godt, da man godt kan blive træt af smagen af juice.

 

De har også mange andre juicekure, både til en dag og til flere dage. Jeg håber at du har fået inspiration fra min oplevelse på en juicekur, og måske sidder du og overvejer om du skal starte på en juicekur. Kontakt Slowjuice Copnehagen for at høre mere om deres juicekur.

 

 

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply