Folie balloner

Er du på udkig efter de helt rigtige folie balloner til din fest?

Lige om lidt, faktisk på torsdag, der fylder Vida 9 år, og i år skal vi holde den store pigefødselsdag på selve dagen. Vi er som altid gået all in på pynt, balloner og særlige tiltag.

 

Vi har købt virkelig mange af de her folieballoner. Vi har haft dem hvert år siden jeg fik øje på dem. Nogle gange i store, nogle gange i små og nogle gange i guld og nogle gange i sølv.

 

I år har vi købt TILLYKKE i sølv og tallet 9 i sølv. Du kan helt selv vælge både farve, størrelse, tal og bogstaver, og du kan vælge det lige HER hos Helium Balloner.

 

Billige balloner i høj kvalitet

Når man skal købe mange balloner som jeg gjorde, så skal man også tænke på prisen. Heldigvis, har Heliumballoner.dk billige folie balloner og mange andre.

 

Udover at de har billige folie balloner, så har de også helium – og latex balloner af høj kvalitet, hvilket var rigtig godt i forhold til min fest, da vi får mange mindre børn på besøg.

 

En levering hurtigere end normal

Heliumballoner.dk er en ret nem webshop at navigere på og de vejleder dig også til at købe de rigtige ting som du skal bruge til din fest.

 

Da jeg havde betalt for mine varer, gik der ikke lang tid før jeg havde mine varer og det var heldigt, da jeg var ude i dårlig tid. Helium Balloner har de bedste forsendelsespriser i hele landet og de leverer 99% af alle deres ordrer dagen efter bestilling i hele landet.

 

Heliumballoner.dk er et godt sted at starte

Der er også virkelig mange andre lækre ting at vælge imellem hos dem, og jeg kan godt afsløre, at vi har købt godt ind i både balloner, confetti, invitationer og hvad vi ellers lige syntes vi skulle bruge på dagen.

 

I Vidas klasse er de jo 16 tøser i alt, og det er mange i vores lille bitte hus. Det kræver altså sin udsmykning, og når man nu som jeg, ELSKER, at gå all in på det her fødselsdagsudsmykning, så føles den her shop lidt som at være i himlen.

 

Det var bare et lille tip om, hvor du til enhver tid kan finde de fine tal og bogstaver. Og jeg ved også, at hvis du leder efter helium til disse balloner, så sælges det altså også hos Helium Balloner.

 

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply