Et “kostbart” mærke

Når jeg skal lede efter fede mærker indenfor børnetøj går jeg altid efter kvalitet og en pris der ikke er fuldstændig hen i vejret. Jeg vil gerne give mine børn noget ordentligt tøj de kan være stolte af at gå i, men hvor det ikke føles som om jeg smider penge ud af vinduet. De vokser jo så hurtigt, så det skal tit skiftes ud. Jeg har længe ledt efter noget der passer sammen, men det kan være svært hvis man skal fysisk ind i butikkerne. Internettet har gjort det meget lettere.

Et mærke der er blevet “kostbart” for mig er Cost bart. Det er trendy og giver mine børn det de har brug for, men stadig til en god pris. Cost bart er klar over hvilke udfordringer børn og deres forældre står overfor idag. Der er mange flere krav til børns mode og samtidig også til familiens økonomi. Cost bart er klar med løsninger til begge disse problemer. Det er nemt at finde tøj der passer til mine børns stilarter og samtidig til vores budget. Børnene synes tøjet er cool og det synes min pengepung også. Det gør min hverdag ekstremt meget lettere at jeg kan finde det hele et sted og at alting bare falder i hak når vi sidder ved computeren og finder tøj fra Cost bart.

Det har gjort tøjkøb til en leg. Mine børn er tilfredse og jeg er glad og lettet over at presset er blevet mindre på os alle sammen.   

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply