Drikkevandskøler til kontoret

En drikkevandskøler til det bæredygtige kontor

Jeg ejer i en dansk virksomhed, der ligesom så mange andre, ønsker at blive mere bæredygtige.

I vores forsøg på at blive mere bæredygtige, gennemgik vi alle områder vi kunne forbedre. Her kom vi bl.a. ind på vores forbrug af plastik. Dette blogindlæg handler om hvordan vi blev mere bæredygtige med en drikkevandskøler.

Vi har stor fokus på, at vores medarbejdere altid skal have frisk koldt vand lige ved hånden. Vi havde derfor køleskabe stående rundt omkring i kontoret med vandflakser. Dette medførte et stort forbrug af plastik.

Vi gennemgik de forskellige løsninger, på at nedskære vores forbrug af plastikflasker. Vi endte med at få installeret en drikkevandskøler fra Aroma Coffee.

Øget medarbejder tilfredshed med en drikkevandskøler.


Vi ved, at virksomhedens vækst skyldes vores ansatte, deres kompetencer og deres ideer. Derfor har vores medarbejderes ve og vel stor betydning for os. Hvilket betyder at vi ikke ønsker at gå på kompromis med den kvalitet vi tilbyder dem.

En drikkevandskøler fra Aroma Coffee opfylder alle vores krav. Den er funktionel, elegant og meget brugervenlig. Vi fik speciallavede kvalitets drikkedunke til alle vores medarbejdere.

Med eller uden brus? Vi fik muligheden for at vælge en drikkevandskøler, hvor vores medarbejdere kan vælge mellem vand med eller uden brus.

En moderne og bæredygtig drikkevandskøler

Drikkevandskøleren er elegant og passer virkelig godt i vores ind i vores kontormiljø. Drikkevandskøleren er også med til at understege vores mission om at blive en bæredygtig virksomhed.

Til kundemøder, benytter vi heller ikke plastikflasker. Sammen med kvalitetsdrikkedunkene fik vi købt nogle rigtig lækre glas og vandkander.

Disse sætter vi på bordet med en limeskive og frisk mynte. Det skaber et virkelig godt billede til vores kunder, da de virkelig føler at vi har gjort noget ekstra for vores møde med dem.

 

Aroma Coffee hjalp med opsætningen af vores køler. Vi har indgået en service aftale, hvilket er med til at sikre at maskinen altid virker. Hygiejnemæssigt er den meget nem at holde ren.

 

 vil anbefale en drikkevandskøler

Hvis du går med tankerne om at forbedre dit kontormiljø eller arbejdsmiljø, vil jeg til hver en tid anbefale en drikkevandskøler fra Aroma Coffee. Koldt og frisk vand er ligeså vigtig som en god kop kaffe.

Med en drikkevandskøler fra Aroma Coffee klarer de alt for dig. Det eneste du skal sørge for, er at dine medarbejdere har glas at drikke af.

 

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply