Chloe – støvlen til den modebevidste kvinde

Da jeg var yngre var jeg helt vild med at gå i Converse sko. Lette at hoppe i, og dengang syntes jeg da også, at de var smarte. Det syntes alle andre også – de gik i hvert fald også i dem. Med alderen er jeg dog blevet mere modebevidst, og kunne aldrig finde på at putte et par Converse på mine fødder igen. Jeg er faldet over skoen, mere præcist ankelstøvlen, fra mærket Chloe, som bare er super fantastisk. Den er virkelig chik, og kan både bruge til et smart hverdagslook eller til fest. Den ankelstøvle jeg har købt, og generelt hele Chloes kollektioner, er præget af et striks og formelt look, som jeg godt kan lide. Det udviser på en måde autoritet i forhold til den mere bløde og feminine side af min garderobe. Netop forandring, som min garderobe har været igennem, var da også idéen bag modehuset Chloe da det åbnede efter anden verdenskrig. Der blev skabt en masse brud med gamle traditioner indenfor mode, og med det kom en masse nye og innovative produkter. Og det er da også på en måde rart, at den sko man har på ikke bare er en billig plastikmodel fra Kina, men derimod et kvalitetsprodukt med en lang historie bag sig. Mærket er den dag i dag en sikker vinder hos moderigtige kvinder, og hvis du er på udkig efter en lidt anderledes, men super smart støvle eller sko, så synes jeg da bestemt, at Chloe er anbefalelsesværdigt! Du kan finde mærket på danske webshops, b. la. Filuca V Fashion.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply