Brugskunst fyn

Sådan pepper du din indretning op med brugskunst

Når du skal indrette dit hjem, kan det være en udfordring at skabe balance og harmoni. Brugskunst kan dog gøre en kæmpe forskel i indretningen. Det kan nemlig være det, der binder det hele sammen i sidste ende.

Jeg vil give dig nogle gode råd til, hvad du skal tænke over, når du skal indrette hjemme med brugskunst.

Jeg har fundet meget brugskunst hos Crocca, som forhandler brugskunst på Fyn. Det er en super fin lille butik og de har et meget flot udvalg af brugskunst.

 

Tænk personligt, når du skal vælge brugskunst

Når du skal indrette dit hjem, kan det være en god idé at overveje at inddrage noget personligt. Personligt brugskunst har typisk en dybere mening. Det kan være med til at give noget sofistikeret til indretningen. Med personligt brugskunst får du din helt unikke indretning, der ikke er taget lige ud af et boligblad.

 

Personligt brugskunst kan være alverdens ting. Det kan være billeder af familie og venner. Det kan også være ting, du har arvet, som har stor betydning for det, eller ting som du har fundet med en spændende historie bag sig. Det kan også være ting, du selv har lavet.

 

Skab harmoni imellem brugskunst og indretningsstil

Når du skal indrette hjemme med brugskunst, skal du have et plejemærke at gå efter. Du får ikke meget ud af det, hvis du famler i blinde. Dit plejemærke kan være en bestemt indretningsstil, som du fokuserer på i indretningen.

Ved at tage udgangspunkt i din indretningsstil kan du bedre skabe en harmonisk indretning. Med en harmonisk indretning er der sammenhæng mellem din overordnede stil i hjemmet og dit fine brugskunst.

 

Less is more – nogle gange

Når du skal pryde din indretning med fint brugskunst, kan det kræve, at du holder tungen lige i munden. Du kan nemlig ikke bare putte så meget brugskunst som muligt ind i indretningen.

Det kan virke for overvældende. Har du overflod af brugskunst, dræber du den resterende del af din indretning.

Det kan derfor nogle gange være en fordel at begrænse det en smule. På den måde giver du nemlig alle dine fine møbler og brugskunst den opmærksomhed, de fortjener.

Kunsten er at finde en balance, hvor du får nok brugskunst, uden at det bliver for meget. Det kan være svært. Det handler om at tage et skridt tilbage en gang imellem. Ved at se din indretning fra flere vinkler, vil du hurtigt kunne se, om der er for meget brugskunst. Eller for få brugskunst for den sags skyld. Se det store udvalg af brugskunst hos Crocca.

Hos Crocca har jeg fundet det fineste brugskunst. De har brugskunst på Fyn og ellers kan du købe det online.

 

 

 

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply