Billig og lækker brugskunst til julen

Er I ved at være klar til at jule derude?

Jeg mangler stadig lige det sidste, men det er også fordi jeg slet ikke kan lade være med at købe alt mulig brugskunst hvert år.

Jeg har selvfølgelig de store kasser oppe på loftet, men der kommer altid nyt moderne brugskunst, som jeg bare må have!

Find billig brugskunst på nettet

Jeg har én kæmpe svaghed – hvis jeg tager ud for at shoppe, så kan jeg lige så godt rydde kalenderen resten af dagen. Jeg er simpelthen så dårlig til at gå efter dét jeg mangler, og i stedet købe alt muligt andet lækkert brugskunst.

Jeg selv er fra Middelfart, og vi har den lækreste butik i byen, der hedder Crocca Brugskunst. Jeg har dog fået forbud af min mand til at gå derned, når det ikke er søndag.

Ellers får jeg nemlig aldrig hentet børnene i børneren eller lavet mad til de sultne unger.

Lækker brugskunst rundt om hjørnet

Jeg skrev før, at Crocca har sin butik i Middelfart, men faktisk er butikken ikke mere end lige rundt om hjørnet for dig. Du kan nemlig bare klikke ind på deres webshop.

Simpelthen så brugervenlig og lækker en webshop, hvor alt det lækreste brugskunst du kan komme i tanker om er.

Om du er til vaser, blomster, keramik eller hvad der lige er dig, så har søde Christa bare det lækreste og billigste brugskunst du kan komme i tanker om.

Spar penge ved dit første køb

Hop ind på hendes webshop, og så kan du faktisk allerede spare penge ved det første køb. Crocca giver nemlig 10% på din første bestilling, hvis du signer dig op til deres nyhedsbrev.

Og det er ikke bare “endnu et” nyhedsbrev. Hun deler kun gode tilbud, og er vildt god til at inspirere alle os piger, der gerne vil lave pæne dekorationer eller buketter.

Kort sagt – Jeg er en kæmpe fan og bliver ikke engang betalt for dette opslag. Jeg ønsker bare Christa alt det bedste, og vil hellere end gerne dele ud af mine erfaringer, når jeg har noget så godt på hjertet. Ind på webshoppen og bestil billig brugskunst, så du igen kan få sat noget smukt op i vindueskarmen eller stuebordet.

Brugskunst

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply